EN OPERAFORTÆLLING

VI ER 5 UNGE OPERASANGERE, SOM ELSKER AT LEGE OG FORNY. VORES MISSION ER AT LAVE OPERA, DER ER TIL AT FORSTÅ. FIGAROS BRYLLUP ER OPERA I ØJENHØJDE, SOM DU NU HAR MULIGHED FOR AT OPLEVE.

 

Hvor som helst, for hvem som helst!

Har du lidt gulvplads? Kan du skaffe et nogenlunde velstemt klaver? Sådan! Nu kan vi optræde! Vi er en gruppe af unge operasangere, som kan optræde så godt som alle steder. Vi spiller på teatre, i kirker, på skoler, i fabrikshaller, udendørs, ja alle steder hvor nogen har lyst til at høre Mozarts vidunderlige opera Figaros Bryllup. Kom som du er! Vi laver opera i øjenhøjde og det er for alle!

Denne skønne operafortælling kan være underholdning til den næste firmafest, eller en overraskelse til din privatfest. Vi kan spille på det smukke lille teater eller være et indslag på en bryllupsmesse.......kun fantasien sætter grænser. Vi kommer og vælter salen!

 

En krystalklar klassiker

Vi laver en intim og let forståelig Figaros Bryllup, som i vores udgave fremstår i sin reneste og simpleste form. Vi springer i højt tempo fra den ene musikalske fuldtræffer til den anden og alle kan være med. Du behøver slet ikke vide en masse om opera for at opleve vores Figaro. Vi laver opera, som er til at forstå og som samtidig er på allerhøjeste niveau. Vi tror nemlig på finkultur med smæld i. Mellem de skønne arier og ensembler fører vi publikum igennem den morsomme kærlighedshistorie på dansk.

 

Operasangerne

Du får her de allerbedste unge stemmer landet har at byde på. Vi er en flok unge sangere, som alle er uddannet fra OperaAkademiet ved Det Kgl. Teater. Vi har siden skudt spirer i mange forskellige retninger og har nu igen fundet sammen om at lave denne skønne udgave af Figaros Bryllup.